Tänään tein pepperonisarvia.Hieman tulinen pepperonisalami -makkara antoi näille sarville kivan maun.
OHJE:
7 1/2dl vehnäjauhoja
200g voita
2 1/2dl maitoa
25g hiivaa
1tl suolaa
TÄYTTEEKSI pepperonisalami suikaleita
-Sekoita vehnäjauhot ja pehmeä voi ja nypi käsin ryynimäiseksi seokseksi.
-Liota hiiva haaleaan maitoon ja lisää suola ja lisää voi-jauhoseokseen.
-Jaa taikina kolmeen osaan ja kaaviloi pyöreiksi levyiksi, halkaisija n.30cm.
-Leikkaa taikinapyörällä tai pizzaleikkurilla 8 osaan ja laita täyte leveämpään osaan kullekkin kolmiolle . Kääri leveämmästä päästä kapeampaan , kohota, voitele munalla ja paista 225 asteessa 10-15 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.