Meillä on aina sunnuntaisin tapana syödä vähän parempaa ruokaa kuin arkipäivinä.Eli usein on kolmen ruokalajin ateria ja jälkiruoka kuuluu aina sunnuntain ruokailuun.

Tänään jälkkärinä oli valkosuklaa-mango pannacottaa, joka oli aivan mielettömän herkullista.

OHJE 4:lle (itse tein 1 1/2 kertaisena kun oli 6 ruokailijaa)

2 dl kuohukermaa

2 dl maitoa

2rkl vanilliinisokeria

1/2 dl sokeria

150g valkosuklaata

3 liivatelehteä

1 dl mangososetta(käytin vauvojen Piltti-mangososetta)

Sekoita kerma,maito sekä sokerit ja kiehauta.Sulata koko ajan sekoittaen valkosuklaa pieninä paloina.

Liota liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoita kuumaan kermasekoitukseen.

Anna hieman jäähtyä ja sekoita joukkoon mangosose.Jaa seos annosmaljoihin tai vaikkapa juomalaseihin.Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tunnin ajan.