Mä en ymmärrä mun kakkuvuokaani kun sillä  tekee vaaleankakun ,se on aina päältä tumma.Se on sellainen teflonpintainen kakkuvuoka,eli se varmaan vaikuttaa sen kakun väriin.Toinen mulla on sellainen kullanvärinen vuoka mikä tekee saman.Täytyy tässä ostaa uusi vuoka.

Eli sen takia tuo kuorrute ei näytä hyvälle.Vaalealla pinnalla näyttäisi paremmalta.Mutta maistuu kyllä yhtä hyvälle.

1242965873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

200g voita
4 dl sokeria
3 munaa
1 tl vanilliinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
6,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl maitoa
1,5 dl mantelirouhetta

Kuorrutus:
0,8 dl kermaa
2 rkl sokeria
1 pkt tomusokeria (eikö niis vanhoissa paketeissa ollu 250 g?)
eli oikeestaan puoli pakettia:)
 6 rkl voita

Vaahdota voi ja sokeri.Lisää munat yksitellen.Sekoita vehnäjauhoihin van.sok. + leivinjauhe+ suola.Lisää jauhot vuorotellen maidon kanssa. Ja lopuiksi mantelirouhe.
Kuorrutteen kerma ja sokeri kiehautetaan ja jäähdytetään kunnolla.Tomusokeri lisätään sihdin läpi ja sulatettu voi.Koristeeksi esim.mantelirouhetta.
Kentin kakku vain paranee kun on kuorruttamatta pari päivää jääkaapissa.Kakkua pakastettaessa, on paras suuri kannellinen muovi kulho.Jäätyneenä pakataan folioon ja muovipussiin.
Sulamaan otettaessa folio  huomattava ajoissa pois ,ettei kuorrute tartu kiinni.