Tein voileipäkakkua vähän haasteellisemmin,eli käärin sen rullalle.
Tein oululaisen reilu vehnäpaahtiksesta.
Täytteenä:
Savukinkkurasia
1dl majoneesia
½ putkiloa voileipäpikkelsiä
½ purkkia creme bonjour tomaatti-chili tuorejuustoa
herkkukurkkua kuutioina
Ohennukseen käytin kermapurkin loput.
Kostutukseen laktoositonta maitojuomaa.
Päälle maustamatonta tuorejuustoa ohennettuna lakstoosittomalla
maitojuomalla.
Paahtispaloista leikataan reunat pois.Laitoin 3x4 paahtispalat leivinpaperin päälle.Sitten täytteen levitys.
Kääri leivinpaperin avulla rullaksi ja kääri vielä folio tiukasti ympärillä ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Päällystä tuorejuustolla ja koristele.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.