Tämä on sitten niin herkullista  ja aina tulee syötyä liikaa.Kieli ulkona

1249041038_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Jauhelihakastike:
 750 g paistijauhelihaa
1 iso sipuli
6 pientä tomaattia (voi käyttää myös prk tomaattimurskaa)
5 valkosipulin kynttä
2 dl vettä
1lihaliemikuutio
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
tuoretta basilikaa nippu tai kuivattua.


Juustokastike:
50 g voita

1 dl vehnäjauhoja

n.1litra maitoa

1 pkt savujuustoa
suolaa
valkopippuria
muskottipähkinää

Lasagnelevyjä

Valmista ensin jauhelihakastike.Paista jauheliha ja sipulit.Lisää kuutioidut tomaatit.
Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Mausta ja anna hautua puolisen tuntia.Jos käytät tuoretta basilikaa lisää se vasta lopuksi,
mutta jos käytät kuivattua lisää silloin kun lisäät muutkin mausteet.


Sulata voi ja lisää vehnäjauhot sekaan.Anna hetki kiehahtaa, mutta älä ruskista.Lisää maito ja sekoita vispilällä hyvin .
Keitä kastiketta muutama minuutti ja lisää juustoraaste.Kun juusto on sulanut ota kastike levyltä ja mausta.

Lisää  jauhelihakastiketta, sitten juustokastiketta ja laita niiden päälle kerros lasagnelevyjä.Toista kunnes vuoka täyttyy.
Lisää päällimäiseksi kerrokseksi levyjen päälle juustokastiketta ja juustoraastetta vielä päälle.
Paista 175 astetta noin 40-45 minuuttia.Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.