1 rss broilerifilesuikaleita (hunajmarinoituja)
4 valkosipulin kynttä
1 iso sipuli
suolaa ,pippuria
1 prk ananasmurskaa tai paloja
n.50 oivariiniä (voita, margariiniä)
½ dl vehnäjauhoja
n. 8 dl maitoa
1 pss (150 g) aurajuustomurua
2-3 tl curry pastea (tai reilusti curryjauhetta)Maista ja lisää vähitellen
ripaus sokeria (pyöristää makua),kurkumaa väriä antamaan.
n.8-9 dl makaronia (meillä oli ricatte-makaronia, eli tätä pientä putkipastaa)

Paista broitskut pannulla ja lisää sipuli hienonnettuna ja raasta (tai hienonna tai purista puristimella) valkosipulin kynnet joukkoon.Mausta suolalla ja pippurilla.

Kaada ananaspurkista liemi pois ja sekoita broitskujen joukkoon.

Laita makaronit suolalla maustetun veden joukkoon kiehumaan,keitä al dente eli älä liian kypsäksi.

Tee valkokastike, eli sulata rasva kattilassa ja lisää vehnäjauhot joukkoon.Sekoittele hetki ja lisää maito joukkoon.Anna kastikkeen saeta ja ota sitten pois levyltä.Lisää joukkoon auramuru ja mausta currylla, kurkumalla sokerilla ja tarvittaessa suolalla.

Kaada makaronit lävikköön ja sitten vuokaan, lisää broilerit ja sekoita vuoka sekaisin.Kaada maitokastike päälle ja raasta päälle vähän juustoraastetta.

Laita uuniin 200 astetta noin 20 min.