400 g naudan jauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
n.½dl tomaattipyrettä
suolaa,pippuria
2 prk (a'2dl) ruokakermaa
n.2 dl tattimuhennosta (purkki herkkusienet tai tuoreet käy myös tai kanttarellit tai suppikset tai voi sienet jättää poiskin)
Tuoretta silputtua persiljaa
Reilu pussi valkosipuliperunoita(pakaste) ,eli meni yksi ja vähän toisestakin pussista.
*Ruskista jauheliha pannulla ja lisää sipulit.Lisää tomaatti pyre (tai voi laittaa ketsuppiakin,pyre on vaan tomaattisemman makuista) Mausta suolalla ja pippurilla.
* Kaada vuokan pohjalle valkosipuliperunoita, lisää päälle jauhelihaseos.Sitten silputtua persiljaa ,sienet ja jälleen valkosipuliperunoita vuoka täyteen.Kaada ruokakermat päälle ja uuniin.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.