Tämä leipä tunnetaan molemmilla nimillä,  tutkin asiaa rankalaisilta ruokasivuilta.Lisäksi leipä Croque Madam  on toisessa ohjeessa samantyyppinen ,mutta päälle on paistettu kananmuna tai paistettu muna on leivän sisällä.Toisessa ohjeessa Crogue Madam leipään ei kuulukkaan kinkku vaan paistettu kanafile.Ota noista ranskalaisista nyt sitte selvää Kaippa se sitten on niin ,että niin monta soppaa kuin kokkiakin tai tässä tapauksessa leipää .

 

 

Ohje neljälle leivälle:

Sekoita keskenään 2 rkl Dijon sinappia ja 3 rkl aprikoosihilloa (muukin hillo käy).Voitele leivät sinappi-hillo seoksella.

Laita leipien päälle emmental juustosiivut (meillä oli nyt vaan edamia, mutta oikeisiin leipiin kuuluu emmental-juusto. Laita yksi savukinkkusiivu toisen leivän päälle ja laita leivät päällekäin.

 

Riko 3 kananmunaa ja ½ dl maitoa,Sekoita munien rakenne hyvin rikki , mausta suolalla ja muutamalla tapasco-tipalla.

Kasta leivät molemminpuolin munaseoksessa , anna seoksen kunnolla imeytyä leipien pintaan.Paista hiljaisella lämmöllä(jotta juusto sulaa leipien sisällä) paistinpannulla kauniin ruskeiksi.