1 kirjolohifile
1 dl vettä
½ kalaliemikuutio
1 dl majoneesia
1 pss katkarapuja
3/4 dl tuoretta tilliä
3 valkuaista
3 keltuaista
suolaa, mustapippuria
1-2 rkl sitruunamehua
1 tl provense mix yrttimausteseosta

* Laita file vuokaan mausta suolalla ja ripottele päälle mustapippuria .
*Käännä file nahkapuoli ylöspäin.Sekoita kuumaan veteen kalaliemikuutio ja kaada vuokaan.
*Laita vuokan päälle folio ja laita uuniin 200 asteeseen20 minuuutiksi.
*Sulata katkaravut  siivilässä ja valuta vesi pois.
*Sekoita kulhossa majoneesi, keltuaiset, hienonnettu tilli, mustapippuri,yrttimauste ja sitruunamehu.
*Vatkaa toisessa kulhossa valkuaiset vaahdoksi.
*Sekoita varovaisesti nostellen valkuaisvaahto majoneesiseoksen joukkoon.
*Ota file uunista, poista nahka.Lisää katkaravut tasaisesti fileen päälle ja peitä munavaahtoseoksella.
*Laita kala uudelleen uuniin 15 minuutiksi.