Esikäsittele tomaatit:
Huuhtele ja poista kannat ja pistele haarukalla reikiä, ettei kuori lähde irti.Laita kattilaan ja valmista keitinliemi.
Keitinliemi 1 kiloon tomaatteja
1 l vettä
1 rkl suolaa
n.700 g sipulia lohkoina
Keitä tomaatteja liemessä n.10-15 min. hiljaisella lämmöllä.
Säilöntäliemi:
6 dl vettä
3 dl sokeria
3 dl etikkaa
( 1 muskotinkukka)
muutama mausteneilikka
1 kanelitanko
Kiehauta liemi ja nosta toisesta kattilasta reikäkauhalla tomaatit ja sipulilohkot liemeen.Keitä pari minuuttia tai niin kauan että tomaatit on kypsiä.Tölkitä kuumana.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.