Tänään herkuteltiin iltapalalla etanoilla.Eipä ollakkaan aikoihin tehty ja nautiskeltu kyseisistä kavereista.

Etanoita löytää ihan tavallisista kaupoista purkkietanoina.Etanoille on olemassa tällaisia etanapannuja ,joihin tämä  ruoka kuuluu tehdä tai voihan ne tehdä vaikka pieniin foliovuokiin.Itse etanapannuni löysin joskus Keskisiltä.

 

100 g pehmeää voita

3-4 valkosipulinkynttä raastettuna

suolaa

mustapippuria myllystä

n.1 rkl sitruunamehua

tillisilppua tai persiljasilppua

n.70 g aurajuustomuruja (meillä ei nyt ollut)

 

 

sekoita seos keskenään ja laita etanoiden päälle ja uuniin 200 asteeseen, kunnes ovat kauniin ruskeita.

Etanat kuuluu syödä paahtoleivän kera, eli etana laitetaan paahdetun leivän päälle ja leivällä ja lusikalla dipataan kastiketta.