Tänään herkuteltiin iltapalalla etanoilla.Eipä ollakkaan aikoihin tehty ja nautiskeltu kyseisistä kavereista.
Etanoita löytää ihan tavallisista kaupoista purkkietanoina.Etanoille on olemassa tällaisia etanapannuja ,joihin tämä ruoka kuuluu tehdä tai voihan ne tehdä vaikka pieniin foliovuokiin.Itse etanapannuni löysin joskus Keskisiltä.
100 g pehmeää voita
3-4 valkosipulinkynttä raastettuna
suolaa
mustapippuria myllystä
n.1 rkl sitruunamehua
tillisilppua tai persiljasilppua
n.70 g aurajuustomuruja (meillä ei nyt ollut)
sekoita seos keskenään ja laita etanoiden päälle ja uuniin 200 asteeseen, kunnes ovat kauniin ruskeita.
Etanat kuuluu syödä paahtoleivän kera, eli etana laitetaan paahdetun leivän päälle ja leivällä ja lusikalla dipataan kastiketta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.