1 rs (400 g) naudan jauhelihaa

1 rs maksapasteijaa

1 iso sipuli

1 rs herkkusieniä

1 dl kermaa

1 muna

1-2 rkl balsamiviini etikkaa

1/2 tl suolaa

1 tl timjamia

1/2 tl rosmariiniä

1/2 tl mustapippuria

Vuokaan paketti amerikan pekonia

Paloittele herkkusienet ja hienonna sipuli.Paista hetki paistinpannulla kunnes sipulit kuullottuu.

Sekoita sähkövatkaimella jauheliha, maksapasteija ,kerma,muna ja mausteet sekä sieni -sipuliseos.

Vuoraa noin litran suorakaiteen muotoinen vuoka pekoniviipaleilla ja lisää massa vuokaan. Käännä reunojen yli jäävät pekoniviipaleet massan päälle.

Paista 175 asteessa n. 45 min uunin alimmalla tasolla.Kaada kypsästä pateesta ylimääräinen rasva pois ja anna pateen jäähtyä viileässä.

Kumoa patee jäähtyneenä ja leikkaa viipaleiksi