Laitoin juuri lampaan viulun marinointiliemeen ja huomenissa sitten paistellaan .Poista sitä ennen rasva paistista, nimittäin se on se tekijä mikä maistuu villasukalle.Lisäksi käytä kotimaista  lammasta, mielellään karitsaa.Nämä Uuseelantilaiset pakaste lampaat ovat kuulemma niitä ,mitä ei niiden koiratkaan enää syö , vanhoja lampaita.Ja ne sitten myydään halvalla Suomeen..

Eli  ohje  marinointiin:

1 dl öljyä

½ dl punaviinietikkaa

loraus soijaa

 2-3 valkosipulia raastettuna

mustapippuria myllystä

2-3 oksaa tuoretta rosmariiniä lehdet riivittyinä.

Ja paisti pussiin muhiin 1-2 vrk jääkaappiin. Kääntele pussia jääkaapissa aina silloin tällöin että marinointiliemi tarttuu paistiin tasaisesti.

Paistoin paistia miedossa lämmössä paistopussissa (125 asteessa) .Ainut mitä unohdin oli ,että piti paistiin tehdä muutama viilto ja laittaa muutama valkosipulinkynsi lihaan muhiin kun laitoin uuniin.Ja sitten yksi toinen juttu, paisti saisi olla kyllä marinadissa vähintään pari päivää, mielellään kolme ,jotta maut ehtisi tasaantua paistiin.Mutta siitä huolimatta hyvää oli ja paisti syötiin mukisematta.