* 500 g tuoreita silakkafileitä
* 1 rkl suolaa
* 1 rkl sokeria
* 2 sipulia
* 1 kpl porkkanaa
* 10 valkopippuria kokonaisena
* 10 maustepippuria kokonaisena
* 4 dl vettä ja 1 dl etikkaa
Valmistusohje:
Kuori sipulit ja porkkana. Viipaloi molemmat.
Lado kerroksittain silakkafileet astiaan selkäpuoli ylöspäin. Laita sipuli- ja porkkanaviipaleita kerroksien väliin.
Keitä etikkaliemi yhdistämällä 4 dl vettä ja 1 dl etikkaa, pippurit suola ja sokeri.
Anna liemen jäähtyä ja kaada sitten silakoiden päälle niin että ne peittyvät.
Anna maustua pari päivää jääkaapissa.
Mainiota huikopalaa esim. ruisleivän päällä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.