Kävin katiskalla ja siellä oli pari komeeta haukea.Toisen laitoin pakkaseen ja toisesta valmistin Hampurin haukea.Tämä oli todella maukasta ja maistui uusien perunoiden ja vihersalaatin kera.

 

OHJE:

2 haukifilettä n.600g

½ limen tai sitruunan mehu

suolaa

valkopippuria (mieluummin myllystä suoraa jauhettuna, mutta tavallinenkin jauhe käy)

n.25 g voita sulatettuna

n. 2dl juustoa raasteena

2,5 dl kermaa (tai ruokakermaa)

1 keltuainen

korppujauhoja

Laita kalafileet laakeaan vuokaan nahkapuoli alaspäin.Purista päälle limen mehu ja ripottele päälle suolaa ja valkopippuria.Kaada päälle voisula ja ripottele päälle juustoraaste.Sekoita kerma ja keltuainen ja kaada fileiden päälle.Ripottele päälle vähän korppujauhoja.Paista uunissa 200 asteessa n.30 minuuttia.