Kirpeät marinoidut suppikset, ehkä balsamietikan määrää vois vähän pienentää,no se on maku asia.
5-6 dl pilkottuja suppiksia
ripaus suolaa
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
10 maustepippuria
8 mustapippuria
2 laakerin lehteä
tilliä ja persiljaa
LIEMI:
1 dl balsamietikkaa
1 dl rypsiöljyä
Laita pilkotut suppikset paistinpannulle ja ryöppää eli paista kun liemi irtoo ja haihtuu.Leikkaa sipulit ohuiksi puolirenkaiksi ja murskaa valkosipulit.Murskaa pippurit karkeaksi rouheeksi.Laita säilöntäpurkkiin kerroksittain sieniä ,sipulia,tilliä persiljaa ja mausteita yms.Kaada viimeiseksi liemi päälle ja anna maustua jääkaapissa n.3 pv.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.