Pitkästä aikaa tuli tehtyä pasteijoita ja hyviltä ne maistuivatkin.
3 pkt (15 levyä) voitaikinalevyjä
TÄYTE:
n. 300 g jauhelihaa
2 keskikok. sipulia
2 dl keitettyä riisiä
100 g valkosipuli tuorejuustoa
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
savupaprika jauhetta
Paista jauheliha ja sipulisilppu ja keitä riisi. Lisää tuorejuusto hieman läpimän jauheliha seoksen joukkoon ja mausta.Lisää keitetty riisi myös.
Leikkaa voitaikinalevy kahteen ja kauli hieman isommaksi neliötä.Laita n.1 rkl täytettä neliön kulmaan ja sivele vettä "liimaksi" kahdelle reunalle.Taita pasteija kolmioksi ja painele reunat hyvin kiinni. Voitele munalla ja paista 200 asteessa n.10 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.