KUVA TULEE   MYÖHEMMIN

Nyt kun raperperisato on parhaimmillaan, tuli pitkästä aikaa mieli tehdä keikauskakkua kahvipöytään.Oli hyvää vanilja jäätelön kera.

 

OHJE:

125 g voita

2 dl sokeria

3 munaa

2 dl maitoa

2 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

1 rkl kardemummaa

4 dl vehnäjauhoja

Täyte:

4-5 dl raparperipaloja

1,5- 2 dl fariinisokeria

50 g voita (sulatettuna)

 

Vaahdota voi ja sokeri,lisää munat yksitellen vatkaten joukkoon.Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan.

Laita vuoan pohjalle leivinpaperi.Leikkaa sopiva pala leivinpaperia ja rypistele se ensin ruttuun,on helpompi laittaa vuokaan.Laita vuokan pohjalle raparperinpalat ripottele päälle fariinisokeri ja kaada sulatettu voi päälle.Kaada kakkutaikina päälle.Paista 175 asteessa vajaa tunti.