Pitkästä aikaa tuli tehtyä hirvistroganoffia, aika usein teen stroganoffia makkarasta ja siitäkin tulee todella hyvää.

makuja%20maalta2%20018.jpg

n.800 g hirven paistia

voita paistamiseen

1 iso sipuli

8 dl vettä

n. 70 g tomaatti pyrettä (pikku purkillinen)

mustapippuria myllystä

suolaa

2 kpl suolakurkkua

vehnäjauho suurus: 1 dl vehnäj. +1,5 dl vettä

loraus kermaa

Poista paistista kalvot ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Ruskista suikaleet sipulin kanssa pannulla ja mausta pippurilla ja suolalla. Laita kattilaan ja lisää vesi,käytä pannun huuhdeliemi hyväksi ,lisää joukkoon myös tomaattipyre. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Sekoita suurus eli vehnäjauhot ja  vesi hyvin keskenään , ettei jää kokkareita. Lisää suurus ja kuutioidut suolakurkut kastikkeeseen. Ja anna kiehua hiljalleen vielä toiset 20 minuuttia. Lorauta joukkoon kermaa ja tarkista maku.