Pitkästä aikaa tuli tehtyä hirvistroganoffia, aika usein teen stroganoffia makkarasta ja siitäkin tulee todella hyvää.
n.800 g hirven paistia
voita paistamiseen
1 iso sipuli
8 dl vettä
n. 70 g tomaatti pyrettä (pikku purkillinen)
mustapippuria myllystä
suolaa
2 kpl suolakurkkua
vehnäjauho suurus: 1 dl vehnäj. +1,5 dl vettä
loraus kermaa
Poista paistista kalvot ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Ruskista suikaleet sipulin kanssa pannulla ja mausta pippurilla ja suolalla. Laita kattilaan ja lisää vesi,käytä pannun huuhdeliemi hyväksi ,lisää joukkoon myös tomaattipyre. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Sekoita suurus eli vehnäjauhot ja vesi hyvin keskenään , ettei jää kokkareita. Lisää suurus ja kuutioidut suolakurkut kastikkeeseen. Ja anna kiehua hiljalleen vielä toiset 20 minuuttia. Lorauta joukkoon kermaa ja tarkista maku.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.