Pyydettiin tekemään lakkiaisiin jotain gluteenittomalle ja jotain sokerittomalle.Ajattelin iskeä kaksi kärpästä samalla, joten tein tällaisen version ja laitoin pakastimeen odottamaan.Vielä on tulossa gluteeniton/sokeriton/hyla täytekakku.

Tässä tietolinkki gluteenittomasta leipomisesta, kannattaa lukea!

Tämä oli aika pieni kakkuvuoka,mutta normaali vuokaan kaksinkertaisena.

125 g voita (hyla)
1 ½ dl canderel-makeutusainetta
1 muna
1 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1/4 dl murukahvia
1 tl kardemummaa
1/4 dl hyla kermaa (tai hyla maitoa)

Vatkaa voi ja canderel vaahdoksi.
Lisää muna.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kuivat aineet ja kerma.
Paista 175 asteessa.