Pyydettiin tekemään lakkiaisiin jotain gluteenittomalle ja jotain sokerittomalle.Ajattelin iskeä kaksi kärpästä samalla, joten tein tällaisen version ja laitoin pakastimeen odottamaan.Vielä on tulossa gluteeniton/sokeriton/hyla täytekakku.
Tässä tietolinkki gluteenittomasta leipomisesta, kannattaa lukea!
Tämä oli aika pieni kakkuvuoka,mutta normaali vuokaan kaksinkertaisena.
125 g voita (hyla)
1 ½ dl canderel-makeutusainetta
1 muna
1 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1/4 dl murukahvia
1 tl kardemummaa
1/4 dl hyla kermaa (tai hyla maitoa)
Vatkaa voi ja canderel vaahdoksi.
Lisää muna.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää kuivat aineet ja kerma.
Paista 175 asteessa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.