Vieraille tein tällaista kesäistä ,raikasta ja kevyttä hyytelökakkua.Silmänisku

1246224382_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246224770_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohja:
½ pkt digestivekeksejä
½ dl appelsiinimehua

Täyte:

10 liivatelehteä
½ l rasvatonta mansikka jugurttia
3   prk vanilla mansikkarahkavaahtoa
1 pss (250g) pakastemansikoita
canderel makeutusjauhetta
½ dl appelsiini tuoremehua

Mehuhyytelö:
1 l mansikka juissi mehua
15 liivatelehteä

Muskaa pohjan keksit ja sekoita tuoremehu joukkoon.
Painele irtoreunaisen vuokan pohjalle.
Valmista täyte.Murskaa mansikat ja makeuta canderellilla.Sekoita joukkoon jugurtti ja  rahkavaahto.
Liota liivatelehtiä n.10 min kylmässä vedessä.Kuumenna appelsiinimehu.Purista liivatteista vesi pois ja lisää
kuumaan appelsiinimehuun.Kaada seos täytteen joukoon.

Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.

Liota mehuhyytelön liivatteet kuin edellä ja liota ne sitten  noin desiin kuumennettua mansikka mehua.
Sekoita muun mehun joukkoon ja kaada kakun päälle ja vie muutamaksi tunniksi jääkaappiin jäähtymään.