Vieraille tein tällaista kesäistä ,raikasta ja kevyttä hyytelökakkua.
Pohja:
½ pkt digestivekeksejä
½ dl appelsiinimehua
Täyte:
10 liivatelehteä
½ l rasvatonta mansikka jugurttia
3 prk vanilla mansikkarahkavaahtoa
1 pss (250g) pakastemansikoita
canderel makeutusjauhetta
½ dl appelsiini tuoremehua
Mehuhyytelö:
1 l mansikka juissi mehua
15 liivatelehteä
Muskaa pohjan keksit ja sekoita tuoremehu joukkoon.
Painele irtoreunaisen vuokan pohjalle.
Valmista täyte.Murskaa mansikat ja makeuta canderellilla.Sekoita joukkoon jugurtti ja rahkavaahto.
Liota liivatelehtiä n.10 min kylmässä vedessä.Kuumenna appelsiinimehu.Purista liivatteista vesi pois ja lisää
kuumaan appelsiinimehuun.Kaada seos täytteen joukoon.
Laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
Liota mehuhyytelön liivatteet kuin edellä ja liota ne sitten noin desiin kuumennettua mansikka mehua.
Sekoita muun mehun joukkoon ja kaada kakun päälle ja vie muutamaksi tunniksi jääkaappiin jäähtymään.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.