3 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

täyte:
100 g voita
1,5 dl pölysokeria
1 tl vaniljasokeria
1 munankeltuainen

2-3 banaania (mielellään melko suoria ja pikemmin raakoja kuin liian kypsiä)

Vaahdota munat ja sokeri, lisää siivilöiden joukkoon perunajauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Levitä tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa noin 5 minuuttia.
Kumoa torttulevy toiselle, sokeroidulle leivinpaperille
Valmista täyte sekoittamalla voi ja siivilöiden pölysokeri ja sekoita sekaisin ,ei tarvitse vaahdottaa. Lisää munankeltuainen ja vaniljasokeri.

Levitä täyte jäähtyneelle levylle tasaisesti. Laita banaanit kokonaisina (ilman kuoria, heh heh) pitkittäin levyn etureunalle ja kierrä kääretorttu rullalle. Sirottele vähän sokeria kääretortun pinnalle ja kierrä leivinpaperiin. Laita jääkaappiin (ei liian kylmään, ettei banaani jäädy).

Kannattaa tehdä päivää ennen tarjoilua, jolloin banaanin maku pääsee maustumaan kääretortun läpi.

,P.s. Tämä todellakin  on  mielettömäm hyvää!