200 g voita

2,5 dl sokeria

3 munaa

½ prk kermaviiliä

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vaniljasokeria

2 rkl kaakaojauhetta

(2 rkl valkosuklaajauhetta) ei taida löytyä suomesta eli ei välttämätön.

1 dl marianne crushia

Voitele ja korppujauhota 1,8 l:n  kakkuvuoka.Vaahdota voi ja sokeri.Lisää munat yksitellen.Sekoita jauhot ,leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään.Sekoita taikinaan vuoronperään kermaviiliä ja jauhoja siivilän läpi.Sekoita tasiseksi.Jaa taikina puoliksi kahteen kulhoon.Lisää toiseen 2 rkl kaakaojauhetta ja marianne cruch murut ja toiseen valkosuklaajauhe.Lusikoi taikinat vuoron perään kakkuvuokaan ,jotta saat tiikeriraidan.Paista 175 asteessa noin 50-60 min.