1 pkt broilerin filesuikaleita (Hunaja marinoituja tai mausta mielesi mukaan)

1 pkt tuorepastaa (kannattaa leikata pastanauhat kolmeen osaan ennen keittämistä, mukavampaa salaatissa)

1 paprika

1 pieni kurkku tai puolikas

1 pkt kirsikka tomaatteja (tai 3 isoa tomaattia)

2 salotti sipulia (tai 1 kelta- tai punasipuli)

1 prk fetaa öljyssä

oliiveja

Kastike:

n.1 dl fetan öljylientä

1/2 sitruunan mehu(tai 1 limen mehu)

oreganoa

Paista broilerifile palat paistinpannulla ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä.Pilko kurkku ja paprika ja sipuli puoli kuutioiksi.Halkaise kirsikka tomaatit.Tee kastike ja sekoita se keitetyn ja valutetun pastan joukkkon, anna hetki maustua.Sekoita kaikki keskenään ja nauti patongin kera.