Pitkästä aikaa tuli tehtyä himosilakoita.Ne on niin hyviä ruisleivän päällä.
500 g silakkafileitä
Liemi 1:
0,5 dl vettä
2 dl etikkaa
1 rkl suolaa
Liota silakoita tässä liemessä n. 6 tuntia tai mieluiten yön yli. Kaada liemi pois ja valuta silakat.
Liemi 2:
0,5 dl vettä
3 dl etikkaa
2-3 sipulia
3-4 valkosipulin kynttä
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl maustepippuria
0,5 tl valkopippuria
2 tl suolaa
3-5 rkl sokeria
nippu tilliä
Keitä liemi 2 , jäähdytä ,lisää hienonnettu tilli ja kaada silakoiden päälle. Himosilakat valmiita seuraavana päivänä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.