Nyt kun kanttarellejä löytynyt ihan kiitettävästi täytyi tehdä pellillinen piirakkaa. Tästä ohjeesta tulee ihana pehmeä piirakka. Pohja ei ole liian leipämäinen vaan ihanan pehmeä.
Tästä tulee pellillinen.
2 prk kermaviiliä
1 dl kermaa/maitoa
2 munaa
2 1/2 tl leivinjauhetta
5dl vehnäjauhoja
50 g sulatettua voita
1/2 rkl suolaa
Täyte:
1 pkt pekonia
sipulia
kanttarellejä
Ensin paistoin palastellut pekonit , sitten samassa rasvassa sipulit kuullotin ja pekonit.
Päälle:
1 prk kermaviiliä
2 dl maitoa
2 munaa
juustoraastetta
Paista 200 asteessa esim. n. 30 min.
Piirakan täytteeksi voit tietysti käyttää esim. savukinkku suikaleita, paprikaa, purjoa. Tai tonnikalaa, purjoa,tomaattia,chilifetaa. Tai mitä mieleen juolahtaa ja mitä jääkaapista löytyy.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.