Nyt kun kanttarellejä löytynyt ihan kiitettävästi täytyi tehdä pellillinen piirakkaa. Tästä ohjeesta tulee ihana pehmeä piirakka. Pohja ei ole liian leipämäinen  vaan ihanan pehmeä.

Raila20%20002.jpg

Tästä tulee pellillinen.

2 prk kermaviiliä

1 dl kermaa/maitoa

2 munaa

2 1/2 tl leivinjauhetta

5dl vehnäjauhoja

50 g sulatettua voita

 1/2 rkl suolaa

Täyte:

1 pkt  pekonia

sipulia

kanttarellejä

 Ensin paistoin  palastellut pekonit , sitten samassa rasvassa sipulit kuullotin ja pekonit.

 Päälle:

1 prk kermaviiliä

2 dl maitoa

2 munaa

juustoraastetta

Paista 200 asteessa esim. n. 30 min.

Piirakan täytteeksi voit tietysti käyttää esim. savukinkku suikaleita, paprikaa, purjoa. Tai tonnikalaa, purjoa,tomaattia,chilifetaa. Tai mitä mieleen juolahtaa ja mitä  jääkaapista löytyy.