20210807_115649.jpg

 

Heissan pitkästä aikaa!

Blogini pitäminen ajantasalla on ollut hunningolla. Apua ,on siis on aikaa, kun viimeksi päivitellyt. No nyt aikomus palata ruotuun ja jatkaa julkaisuja. 

Elämässä on nyt vaan tapahtunut niin hurjasti asioita . Nyt olen muuttanut aivan toiselle paikkakunnalle ja vaihtanut kokin ammatista hoitajan ammattiin, valmistuin juuri hoiva-avustajaksi ,mutta käyn lähihoitajan opinnot vielä loppuun. Työskentelen hoiva-avustajana Attendon mielenterveys- ja päihdeyksikössä ja tykkään työstäni kovasti.

Tässä on nyt mietintämyssyssä  avopuolisoni kanssa toisen blogin perustaminen. Olemme molemmat luonnossa liikkuvia, eräilyä, metsästystä ja kalastusta harrastavia, niin uuden blogin aiheet tulisi pyörimään niiden ympärillä. Tarinoita metsästys- ja kalastusreissuilta, meidän koiristamme ja tietysti riista- ja kalaruuista. Olemme molemmat innokkaita kokkaajia, haluamme kokeilla kaikenlaisia uusia reseptejä sekä luoda uusia ihan omia.

No , saas nähdä milloin uusi blogi avataan yleisön tietoon. Nimi vielä hakusessa. Kirjoitusaiheita kyllä olisi runsain mitoin.

Loppuvuotta mennään ja joulukin taasen lähestyy, joten postauksia tulossa aina aika ajoin. Joten pysykäähän linjoilla ja käykää täällä välillä aina kurkkaamassa kuulumisia!

Terveisin Raila